Условия за поверителност

Политика за поверителност на туристическа агенция КООП Холидейс, като част от дейността на „КООП Централ” ЕООД

Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни

Наименование: „КООП Централ” ЕООД

ЕИК/БУЛСТАТ: 204319983/ BG 204319983

Aдрес на управление: 1 000 гр. София, ул. „Г. С. Раковски“ № 99

Телефон: 02/ 42 69 169

E-mail: info@coopholidays.bg

Уебсайт: www.coopholidays.bg

Информация относно компетентния надзорен орган за защита на личните данни

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон: 02 915 3 518

E-mail: kzld@cpdp.bg

Интернет страница: www.cpdp.bg

Дефиниции:

За целите на настоящата политика за поверителност въвеждаме дефиниция на следните понятия:

„ПЛАТФОРМА/НАШАТА ПЛАТФОРМА“- Понятието касае виртуална платформа, собственост на Дружеството, която обхваща следните сайтове:

www.coopholidays.bg

  1. „УЕБСАЙТ/НАШИЯТ УЕБСАЙТ“ – Уебсайт, собствен на „КООП Централ” ЕООД

  1. Обхват и съгласие

Молим да прочетете внимателно настоящата политика за поверителност. Тя разяснява въпроси, свързани с това какви данни и лична информация събираме на нашата платформа - интернет страница и целите, за които се използват. Преди да ни предоставите лични данни чрез нашия Уебсайт, Вие ще бъдете изрично помолени да приемете нашата Политика за поверителност. Като приемете нашата Политика за поверителност, Вие се съгласявате, че ние събираме и обработваме Ваши лични данни, за целите и по начините описани по-долу.

Посещавайки и използвайки страницата и платформата на КООП Холидейс, Вие декларирате, че сте прочели, разбрали съдържанието и се съгласявате с настоящата Политика за поверителност на „КООП Централ” ЕООД. В случай, че не сте съгласни с настоящата политика, моля не използвайте платформата на КООП Холидейз.

Следва да знаете, че периодично можем да изменяме и актуализираме настоящата политика за поверителност. В горната част на тази страница е упомената датата на последната актуализация на документа, което е и актуалната му версия.

Практиките, описани в този документ, са приложими само на нашите платформи, част от които и тази интернет страница и не гарантираме прилагането им на други интернет страници, към които този сайт препраща.

Предоставянето на лични данни е доброволно. В случай, че не желаете да ни предоставите личните Ви данни, същите няма да могат да се използват за определени услуги, които се предлагат на нашата платформа. В резултат, няма да можете да използвате услугите предоставени от нас.

  1. Основания за обработване на лични данни:

Във връзка със законосъобразността на обработването на лични данни, според Общ регламент за защита на личните данни (ЕС) 679/2016, от което произтичат и основанията, на които „КООП Централ” ЕООД обработва лични данни са:

  • обработването е необходимо за спазването на законово задължение;
  • обработването е необходимо за изпълнението на договор;
  • на основанието на предоставено съгласие от субекта на данни.

  1. Обработването е необходимо за целите на легитимни интереси на „КООП Централ” ЕООД

  1. Информация, която събираме

„КООП Централ” ЕООД се задължава данните, които получава и/или събира от Вас, да се обработват в съответствие с действащото законодателство и принципите въведени с Общ регламент за защита на личните данни (ЕС) 679/2016 и за целите, посочени в настоящата политика.

Ние ще обработваме следните категории лични данни:

  • име;
  • имейл адрес;
  • пол;
  • телефонен номер;
  • дата на раждане;
  • информация от запитвания;
  • информация от отзиви, свързани с предоставени услуги от „КООП Централ” ЕООД или трети страни, произтичащи от договореност между Потребителя и „КООП Централ” ЕООД;
  • друга лична информация при участие в игри и/или конкурси;

Освен това, автоматично приемаме и записваме информация от браузъра за:

  • IP адрес;
  • софтуерни и хардуерни характеристики;
  • страници на уебсайта, които достъпвате;
  • друга системна информация;
  • ако имате профил в КООП Холидейс, ще обработваме Вашите лични данни, предоставени във връзка с профила, като например:
  • номер на профил;
  • история на пазаруването;

Данните, които събираме от Вас, могат да бъдат обработвани от персонал, който работи за „КООП Централ” ЕООД. Такъв персонал може да е зает, освен с други функции, но също и с поддържането на този уебсайт, изпълнението на Вашата поръчка, обработването на детайлите по Вашето плащане или предоставянето на услуги по поддръжка.

Начин на събиране на информация:

  • използвайки нашата интернет страница – посредством бисквитки;
  • когато се регистрирате, създавайки профил;
  • когато правите запитване;
  • когато правите резервация (онлайн или офлайн);
  • когато се регистрирате, за да получавате електронни бюлетини от нас;
  • когато участвате в анкета и/или проучване;
  • когато участвате в игри, промоции и/или инициативи;
  • когато представяте потребителско съдържание (ревюта);
  • от трети страни – хора упълномощени да правят резервация за Вас;
  • от трети страни – чрез профила на „КООП Централ” ЕООД в социални медийни платформи като Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, YouTube, или Instagram и/или използвате същите за да се регистрирате на нашата интернет страница.

  1. В настоящата политика, целите и начините на обработване на личните Ви данни са:
  • за да предоставим нашите услуги;
  • за свързване с нашите потребители;
  • за да отговорим на вашите запитвания;
  • за да персонализираме съдържанието;
  • за да подобрим нашите услуги;
  • за да подобрим ефективността на нашата интернет страница;
  • за маркетингови цели;
  • за проучвания и анализи;
  • други начини, разрешени или незабранени от законодателството.

Вие изрично се съгласявате със събирането, използването, обработването и предоставянето на Вашата информация и данни, както е предвидено в настоящата Политика за поверителност, както и с предоставянето им за съхранение на сървъри, които са наети или са собственост от/на „КООП Централ” ЕООД.

Съхраняваме данните Ви, за срок не по-дълъг от предвидения по закон.

  1. Информация за трети страни - партньори на уебсайта

„КООП Централ” ЕООД няма да предоставя лични данни на трети страни, освен в изброените тук случаи.

НАШАТА ПЛАТФОРМА може да съдържа връзки към или от уебсайтове на трети страни, например трети страни, категоризирани като дистрибутори, рекламодатели, доставчици на услуги.

НАШАТА ПЛАТФОРМ